CICLE GAUDÍ - Saben aquell

Divendres 26 d’abril
Teatre-Auditori “Agustí Soler i Mas”
Av. Generalitat, s/n
Navarcles
Gestiona

CICLE GAUDÍ - Saben aquell

Divendres 26 d’abril

Data Hora
26
Abril Divendres
20:30 h No recomanada per a menors de 7 anys
Comprar

Barcelona, finals dels 60.

Eugenio Jofra, un jove joier, coneix Conchita en un autobús de línia. L’atracció és instantània i tots dos comencen la història d’amor de les seves vides. Eugenio aprèn a tocar la guitarra per acompanyar Conchita, per a la qual cosa haurà de lluitar contra la por escènica.

Comença així la carrera musical dels dos. Quan Conchita s’ha d’absentar durant dues setmanes de Barcelona, convenç Eugenio que dugui les actuacions a terme tot sol. Quan torna, Eugenio ha esdevingut un fenomen de l’humor underground de la ciutat.

A poc a poc, entre tots dos aniran construint el personatge: les ulleres, la camisa negra, el tamboret, les cigarretes i el got de tub, que es convertirà en un èxit inesperat en una Espanya deprimida que busca desesperadament riure’s amb aquest singular còmic que comença tots els seus acudits amb “Saben aquell…”

Direcció: David Trueba
Guió: David Trueba i Albert Espinosa
Productora: Ikiriu Films, Atresmedia Cine, La Terraza Films
Estrena: Novembre 2023
Durada: 117 min.
Gènere: Comèdia, Drama
Versió: Original en català
Intèrprets: Carolina Yuste, Cristina Hoyos, David Verdaguer, Jordi Corominas, Marina Salas, Pedro Casablanc, Ramon Fontserè

Organitzen

Amb el suport deGestiona


Per qualsevol problema amb les entrades, o si ens voleu comentar alguna cosa, envieu-nos un missatge a teatrenavarcles@gmail.com i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Si no sabeu com arribar al Teatre-Auditori, feu un clic aquí