Venda d'entrades

ASSASSINAT AL CLUB

Dissabte 30 de setembre
Teatre-Auditori “Agustí Soler i Mas”
Av. Generalitat, s/n
Navarcles
Gestiona

ASSASSINAT AL CLUB

Dissabte 30 de setembre

Data Hora
30
Setembre Dissabte
19:00 h No recomanada per a menors de 12 anys
Comprar

Quatre intèrprets a l’escenari amb una premissa molt clara: un d’ells morirà. Qui?

Només el públic ho sap. Una obra de teatre única i irrepetible en cada representació. Els actors no sabran qui serà el mort, l’assassí o els sospitosos, el motiu de la mort, ni a on passarà l’acció ni a quina època. Totes aquestes preguntes i d’altres serà el públic qui les respondrà. El més estimulant per als actors és que tot això ho aniran descobrint en escena al mateix temps que l’espectador. Humor, misteri i un crim en long form, un format d’improvisació poc explotat al nostre país.

Impro Barcelona neix el 2014, quan 13 improvisadors decideixen crear un segell propi. L’aposta era ferma, ja que els membres de l’equip portaven treballant junts de forma ininterrompuda des del 2001.

Des de la seva fundació ha produït un grapat d’espectacles (Societé Improvisé, Catch Boom Punch, Comando Impro, Caça-històries –el format pels petits– i la seva nova creació: Assassinat al Club), que han voltat pels escenaris del Club Capitol, la Sala Barts o a l’Eixample Teatre. Totes elles, sales de la ciutat que els ha batejat. Les seves obres exploren la improvisació i renoven les fórmules més clàssiques de l’Improshow., una obra que van veure néixer i van fer créixer quan estaven al Teatreneu.


Organitza

Amb el suport deGestiona


Per qualsevol problema amb les entrades, o si ens voleu comentar alguna cosa, envieu-nos un missatge a teatrenavarcles@gmail.com i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Si no sabeu com arribar al Teatre-Auditori, feu un clic aquí