Venda d'entrades

BOSCOS ENDINS

Del 9 al 10 de setembre
Teatre-Auditori “Agustí Soler i Mas”
Av. Generalitat, s/n
Navarcles
Gestiona

BOSCOS ENDINS

Del 9 al 10 de setembre

Data Hora
09
Setembre Dissabte
20:00 h Espectacle apte per a tots els públics
Comprar
10
Setembre Diumenge
18:00 h Espectacle apte per a tots els públics
Comprar

Boscos Endins és una obra mestra del gran dramaturg musical Stephen Sondheim (música i lletres). Una obra amb una profunditat devastadora que ens toca absolutament a tots, per tractar temes del tot universals.

Les històries dels personatges dels contes més populars s'entrellacen perquè també el públic les torni a aprendre, des d'una altra perspectiva. Amb l'objectiu d'aconseguir allò que més desitgen, tots surten al bosc i, després de molts obstacles, tots obtenen el seu final feliç. Però tal com ens adverteixen els autors, cal vigilar amb allò que desitgem, perquè els desitjos es poden complir. I així descobrirem què passa després del final feliç dels contes que coneixem de sempre, un cop assolits els desitjos; en tenim prou o seguim volent-ne més? I la vida en té prou? Descobrirem la part més humana dels personatges i ens sentirem necessàriament interpel·lats com allò que som: fills, filles, pares o mares.

Us hi esperem...

Direcció: Jordi Gener Soto
Direcció vocal: Borja Batlle Agustina
Direcció coreogràfica: Pablo Testa Grosbaum
Durada de l'espectacle: 2 hores
Actors i actrius: Grup de Teatre Musical 3 de Manresa Teatre Musical (MTM)


Organitza

Amb el suport deGestiona


Per qualsevol problema amb les entrades, o si ens voleu comentar alguna cosa, envieu-nos un missatge a teatrenavarcles@gmail.com i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Si no sabeu com arribar al Teatre-Auditori, feu un clic aquí