Venda d'entrades

CLAM - Homenatge Toni Serra *) Abu Ali

Divendres 30 de setembre
Teatre-Auditori “Agustí Soler i Mas”
Av. Generalitat, s/n
Navarcles
Gestiona

CLAM - Homenatge Toni Serra *) Abu Ali

Divendres 30 de setembre

Data Hora
30
Setembre Divendres
19:00 h
Comprar


► Homenatge Toni Serra *) Abu Ali

Toni Serra (Manresa, 1960 - Barcelona, 2019) va marxar de Manresa en plena joventut, iniciant-se en el món del vídeo amb una manera de crear artesanal i allunyada de la indústria audiovisual. Estudià a Nova York. El 1993 es converteix en cofundador d’OVNI a Barcelona, que esdevé un arxiu/esdeveniment de referència. Durant molts anys treballa entre dos espais, Barcelona i Marràqueix, simbolitzat pels seus dos noms, fins a establir-se definitivament en el segon; la poesia persa i la tradició sufí esdevenen elements bàsics del seu treball. Ha participat en festivals i conferències per tot el món, rebent reconeixements arreu (Premi Nam June Paik 2006, Premi Ciutat de Barcelona d’Arts Plàstiques 2002, Premi Ibn Arabi-Barzaj 2018…).

En aquesta edició farem un recorregut emulant el seu viatge vital i presentarem un nou guardó del CLAM, el Premi Toni Serra *) Abu Ali, que voldrà destacar obres singularment especials i reveladores.

Films de Toni Serra projectats:


Organitza

Amb el suport deGestiona


Per qualsevol problema amb les entrades, o si ens voleu comentar alguna cosa, envieu-nos un missatge a teatrenavarcles@gmail.com i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Si no sabeu com arribar al Teatre-Auditori, feu un clic aquí