STRAWBERRY FRAPPUCCINO
Data Hora  
Descripció

Strawberry Frapuccino parla de la manera com es relacionen els adolescents a través de les xarxes. Una història que vol llançar algunes preguntes al públic, d’entre les quals, en destaquem aquesta: com pot ser que la generació més connectada de la història de la humanitat (joves que avui dia poden acumular milers d’amics a xarxes socials, amb els que poden interaccionar les 24 hores del dia) és la que confessi sentir-se més sola, aïllada, buida i deprimida?

La Sara i el Nil són dos adolescents que se segueixen a Instagram, malgrat no conèixer-se en persona. Aquest anonimat els permet compartir coses que tal vegada no s’atrevirien a dir-se cara a cara, a la vida real. El Nil agafa confiança i acaba per confessar allò que no ha explicat a ningú: que pateix assetjament per part d’un company i que es troba en una situació personal crítica. Això posa la Sara en estat d’alerta.

Amb Joana Castellano i Jaume Llagostera
Disseny de software Alexandre Dupuis

Un espectacle del projecte Testimoni Escènic


Per qualsevol problema amb les entrades, o si ens voleu comentar alguna cosa, envieu-nos un missatge a navarcles@fila12.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Si no sabeu com arribar al Teatre-Auditori, feu un clic aquí