DESAPAREZCA AQUÍ
Data Hora  
Descripció

Al març hi ha dos grans temes a celebrar, el Dia de la Dona (8) i el Dia Mundial del Teatre (27). A Navarcles ho celebrarem tot plegat amb aquest espectacle...

El xou de comèdia de Patricia Sornosa canvia d'aspecte poc a poc, de forma gradual encara que contínua. Però en algun punt cal traçar el límit fictici que separa ho nou d’allò vell. I aquest és el moment.

En Desaparezca aquí, la còmica valenciana aborda nous temes com l'esclavitud domèstica, els puters o la polèmica amb els fumadors de cigarreta electrònic, al costat d'altres assumptes d'ahir, avui, demà i mai. És una invitació al riure furiós. Sornosa utilitza un llenguatge descarnat i una actitud iracunda per fer-te riure fins a desaparèixer.

Patricia Sornosa extreu la seva comèdia bussejant entre les escombraries humana, sent certa inclinació cap als temes més escabrosos i en el seu espectacle desenvolupa els assumptes que més li irriten. Conrea un estil molt personal, allunyat de la correcció ideològica.

Ha gravat diversos monòlegs per al canal de televisió especialitzat en comèdia Comedy Central i per al programa Late Motiv.

En l'actualitat Patricia segueix escrivint comèdia i actua en sales, locals de comèdia i teatres, oferint la seva opinió sarcàstica sobre les coses i obviant el fet que ningú se l'ha demanat.

Esperem que gaudiu de l'espectacle.

Per qualsevol problema amb les entrades, o si ens voleu comentar alguna cosa, envieu-nos un missatge a navarcles@fila12.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Si no sabeu com arribar al Teatre-Auditori, feu un clic aquí