XXXI FEBRADA A NAVARCLES
Data Hora  
Descripció

Un grup de navarclins i navarclines busquen protagonisme davant la imminent arribada a Sant Benet de la gran directora de cinema Isabel Coixinet per rodar al monestir un capítol de la sèrie “Bandolers”, dedicat en aquesta ocasió al llegendari i popular CAPABLANCA, un bandoler que durant la primera meitat del segle XVII va ser un conegut assaltador de camins que actuava per les terres properes al que avui seria el Bages i el Vallès Occidental, molt a prop de casa nostra.

L’obra, en clau de comèdia i adreçada al públic familiar, dona a conèixer els trets més coneguts de la llegenda d’aquest bandoler, així com la singularitat d’un personatge molt hàbil i esmunyedís, considerat per alguns com una mena de Robin Hood a la catalana, conqueridor i simpàtic i, per d’altres, un simple lladre que havia de ser capturat i sentenciat a mort per les seves malifetes.

En la representació de la 31a Febrada us narrarem els orígens i vicissituds d’en Capablanca i com una dia, fugint un cop més dels guàrdies que l’empaitaven, es veu obligat a refugiar-se a l’hostatgeria del monestir de Sant Benet. La nit però, serà de tot menys tranquil·la...

Un any més arriba La Febrada a Navarcles: un espectacle ben nostre. Us convidem a gaudir-lo amb nosaltres!

•Escrita per: Joan Antoni Fernández.
•Dirigida per: Sebastià Puig.
•Organitza: Grup de Treball Febrada a Navarcles.

Per qualsevol problema amb les entrades, o si ens voleu comentar alguna cosa, envieu-nos un missatge a navarcles@fila12.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Si no sabeu com arribar al Teatre-Auditori, feu un clic aquí