RITMES PER L’AUTISME - 5
Data Hora  
Descripció

Ritmes per l'Autisme és un espectacle dissenyat per les escoles Ballet Clàssic Manresa i Manresa Teatre Musical amb la finalitat de donar suport al Centre de Recursos en Trastorn de l'Espectre Autista de la Catalunya Central de la millor manera que saben fer-ho: amb una GRAN GALA MUSICAL!! Ja en porten quatre fetes i cadasquna d'elles ha sigut un espectacle magnífic!! Aquest any segur que ho tornaran a fer molt bé.

Des del CR TEA CC volem agrair el seu l'esforç i la seva solidaritat. Us convidem a gaudir tots plegats d'aquests ritmes que ens portaran a llocs màgics on podrem somiar i ens ho pasarem molt bé...

US HI ESPEREM!!!

Si us interessa col·laborar, però no podeu venir a l'espectacle, hem posat a la vostra disposició una secció de fila zero, on podeu comprar una "entrada simbòlica" i ajudar-nos en la nostra tasca. A la pantalla de Compra, heu de clicar on posa Secció (a dalt a l'esquerra) i s'obrirà un menú desplegable on podeu anar-hi. En aquest vídeo ho veureu millor:

Per qualsevol problema amb les entrades, o si ens voleu comentar alguna cosa, envieu-nos un missatge a navarcles@fila12.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Si no sabeu com arribar al Teatre-Auditori, feu un clic aquí