CONCERT DE NADAL
Data Hora  
Descripció

La Música és un art i un llenguatge que ens fa més feliços, però a més a més té potencial per al desenvolupament integral de l’ésser humà. Afavoreix la motricitat, la coordinació i desenvolupa l’intel·lecte i l’agilitat mental. Els beneficis de l’aprenentatge musical en els nens i nenes són molts; treballa aspectes com la imaginació, la memòria i l’espontaneïtat, les relacions amb els altres i la capacitat d’atenció. La música és un mitjà d’expressió que ens aporta autoconfiança, ens ensenya a ser metòdics, incideix en el nostre estat anímic i ens ajuda a assumir riscos i a treballar en equip.

Un any més, en vigílies d’aquestes festes tan assenyalades, ens retrobem al Teatre Auditori "Agustí Soler i Mas" per oferir un Concert amb músiques nadalenques i una mostra de la feina feta pels alumnes de nivell inicial, els conjunts instrumentals i corals i els combos de la nostra escola.

Bon Nadal!!

Per qualsevol problema amb les entrades, o si ens voleu comentar alguna cosa, envieu-nos un missatge a navarcles@fila12.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Si no sabeu com arribar al Teatre-Auditori, feu un clic aquí