OPCIÓ MÚLTIPLE
Data Hora  
Descripció

Opció múltiple és una comèdia dramàtica del mexicà Luis Mario Moncada que el grup de teatre TAI-A-TREROS de l'Esquirol han portat a escena sota la direcció d'Elisa Crehuet.

La Diana té un petit problema que no pot solucionar tota sola. Necessita la innocència de l’Olga, l’organització de la Júlia, la força de la Goril·la i no deixar-se influenciar per la “golfa” de la Petra o... potser sí. Totes conviuen amb ella. El seu cap està fet un embolic i per això va al psiquiatre. Li agradaria ser com les altres noies i enamorar-se senzillament, però no pot. Les seves companyes no la deixen

El grup de teatre TAI-A-TREROS de l'Esquirol es va formar l'any 1993. El treball és bàsicament de creació pròpia a partir d'improvisacions de les actrius i actors, tot i que els últims espectacles han estat adaptacions de textos teatrals. A de més de pujar als escenaris també ha participat en diferents actes d'animació en carrers i locals. Els seus diferents treballs s'han representat en diferents poblacions i ciutats de Catalunya. El grup pertany a la Federació de Grups de Teatre Amateur de Catalunya.


Per qualsevol problema amb les entrades, o si ens voleu comentar alguna cosa, envieu-nos un missatge a navarcles@fila12.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Si no sabeu com arribar al Teatre-Auditori, feu un clic aquí