I EL PAPA... QUÈ?
Data Hora  
Descripció

— TORNA L'ESPECTACLE DELS BOTIGUERS DE NAVARCLES!!! —

L'Unió de Botiguers i Comerciants de Navarcles torna a l'escenari de l'Auditori amb l'estrena del seu particular espectacle teatral, enguany anomenat: I EL PAPA... QUÈ?.

L'obra, dirigida per Queralt Valls i Xènia Sellarés, sumarà el seu 18è xou protagonitzat per desenes de botiguers del municipi. Aquest cop, la proposta teatral ens endinsarà a la vida de la Carla que, per sorpresa, rebrà la inesperada visita del seu pare. L'arribada del Pere provocarà un impacte que sacsejarà les seves vides.

La comèdia dels Botiguers arriba carregada d'entreteniment i balls a dojo. L'espectacle es representarà en 5 úniques funcions al Teatre Auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles. L'estrena, el diumenge 14 d'octubre a les 18h, repetint els diumenges dies 21 i 28 d'octubre a les 17h i a les 20h. Què passarà amb l'arribada d'en Pere a Navarcles? No t'ho perdis!!

Sigueu benvinguts... ENDAVANT!!


Per qualsevol problema amb les entrades, o si ens voleu comentar alguna cosa, envieu-nos un missatge a navarcles@fila12.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Si no sabeu com arribar al Teatre-Auditori, feu un clic aquí