GRAN CONCERT BENÈFIC
Data Hora  
Descripció

A Navarcles hi posarem el cor en benefici de la Fundació ALTHAIA, per a la construcció del nou hospital de dia d’oncologia, en el concert que es farà al Teatre Auditori Agustí Soler Mas, el dia 22 de setembre d’enguany.

Organitzat per la Junta Local Catalunya Contra el Càncer i El Coro, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Navarcles, el concert anirà a càrrec de l'Unió Musical del Bages amb un programa de dues parts, de la música descriptiva a la música del cinema. Unió Musical del Bages, és una banda fundada l’any 1995, formada per músics aficionats, d’altres professionals i músics joves amb una alta formació, sota la direcció de Dídac Mirallas.

Si no podeu venir a gaudir del concert, però voleu col·laborar, tenim a la vostra disposició la Fila 0, on podeu comprar una entrada simbòlica al preu de 5,00 €. Només teniu que cambiar de la secció <Platea> a la de <Fila 0>


Per qualsevol problema amb les entrades, o si ens voleu comentar alguna cosa, envieu-nos un missatge a navarcles@fila12.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Si no sabeu com arribar al Teatre-Auditori, feu un clic aquí