POSA UN DISCAPACITAT A LA TEVA VIDA
Data Hora  
Descripció

El Marc ens ofereix, en format de monòleg breu, una sessió intensa, durant la qual parla amb total llibertat i sinceritat sobre les reaccions que té el món davant la discapacitat. Amb humor i ironia el Marc analitza les situacions quotidianes amb les que s’ha anat trobant al llarg dels seus 18 anys.

Posa un discapacitat a la teva vida va sorgir fa poc més d’un any quan els meus pares em van dir que tenia una vena còmica que havia d’explotar.

Aleshores vaig pensar que la millor manera de treure’n profit seria fent una cosa que no fa molta gent: explicar situacions quotidianes que em passen com a resultat de la meva discapacitat, amb l’objectiu que la gent reflexioni rient, que crec que és la millor manera que un missatge tan important com aquest quedi gravat.

Cal esmentar que aquest projecte no tindria futur si jo no fos capaç de riure’m de mi mateix i, a partir d’aquí, treure’n una història irònica però que al mateix temps faci pensar a l’espectador.

Esperem que gaudiu del espectacle!!

Per qualsevol problema amb les entrades, o si ens voleu comentar alguna cosa, envieu-nos un missatge a navarcles@fila12.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Si no sabeu com arribar al Teatre-Auditori, feu un clic aquí